Prijzen, beschikbaarheid, Reservatie »

Diensten

Een RECEPTIERUIMTE voor verschillende diensten :

De receptie :

Vriendelijk en gastvrij, voor de behandeling van uw reservering bij aankomst en voor de afhandeling van uw verblijf bij vertrek, presentie en overhandiging van het welkomstgidsje en het activiteitenprogramma, informatie over de activiteiten en bezichtigingen in de streek (toeristische brochures vrij te bekijken en mee te nemen en verkoop van gidsen met wandelingen en fietsroutes).

Wij staan ook tot uw beschikking voor het uitlenen van elekticiteits adapters, het verhuren van babyuitsetten en koelkasten voor uw staanplaats, alsook de verkoop van wergwerplakens.

De wifi-verbinding wordt aangeboden in een beperkt gebied in de buurt van de receptie (in verband met een trage breedbandverbinding, de toegang is helaas niet gratis om het aantal gebruikers te beperken en een bepaalde verbindingskwaliteit te kunnen garanderen).

Openingstijden laagseizoen : geopend van 10.00 tot 12.30 u en van 14.30 tot 18.00 u.
Openingstijden van 08-07 tot 30-08 : geopend van 8.30 tot 12.30 u en van 13.30 tot 19.30 u.

Omdat we begaan zijn met uw welzijn en graag willen voldoen aan uw behoeften, kunt u ons ook buiten openingstijden bereiken !

Winkeltje :

U vindt hier alles wat u maar nodig hebt: voedingsmiddelen, koude drankjes, melkproducten, fruit en groente, streekproducten, maar ook flessen campinggas, ansichtkaarten, postzegels, zwembroeken voor mannen, zwembrillen, tafeltennisrackets en een vrieskast voor uw koelelementen.

Geopend : van 01-07 tot 31-08 van 8.30 tot 12.30 u en van 13.30 tot 19.30 u

Het dichtstbijzijnde winkeltje ligt op 7 km en de dichtstbijzijnde supermarkt op 15 km. Er is gedacht aan extra diensten om het u nog makkelijker te maken, zoals gratis levering van brood en croissants bij uw staanplaatsen ‘s ochtends en de mogelijkheid om vlees en vleeswaren te bestellen bij een slager uit de buurt.

BAR – RESTAURANT – PIZZERIA :

Elke dag van 01-07 tot 31-08 geopend, voorzien van een zaal binnen en een groot terras tegenover het meer, in de schaduw van de platanen of onder een groot rolluik met een zithoek waar u kunt genieten van een ijscoupe of een exotische cocktail.

Bar geopend van 10.00 u tot middernacht
Restaurant ter plekke en afhaalgerechten van 12.30 tot 14.00 u en van 19.30 tot 22.00 u.

Op de menukaart staan heerlijke salades, grilgerechten ‘à la plancha’, huisgemaakte pizza’s van de houtoven en lokale specialiteiten zoals truffade en pounti.

Een keer per week nodigen we u uit om een heerlijke lokaal gerecht, ‘l’Aligot’, te proberen in het kader van een Quizzspel.