Prijzen, beschikbaarheid, Reservatie »

Vrije tijd

RECREATIEVE VOORZIENINGEN :

- Een multisportterrein van 240 m²: plek om elkaar te ontmoeten en om het tegen elkaar op te nemen in een sportieve confrontatie tijdens een voetbal-, basketbal-, of handbalwedstrijd.

- Een speelweide met een kleine klimmuur, brandweerafdaling, visnet, glijbaan, schommel, wip

- Een tennisveld (verhuur per uur) voor de sportievelingen

- Een jeudeboules-veld en tafeltennistafels (3 buiten en 1 binnen): vrij te gebruiken of tijdens een “rendez-vous” in het kader van een georganiseerde activiteit

- Een speelzaal met een biljarttafel en videospellen (spellen niet gratis)

- Waterfietsen, kano’s en motorboten (verhuur per uur) zodat u optimaal van het meer kunt genieten

ACTIVITEITEN :

Een gevarieerd programma ter vermaak van het hele gezin aangeboden tussen 08-07 en 30-08-17.

- Miniclub voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar, elke ochtend van 9.30 tot 12.00 u van maandag tot zaterdag: knutselen, creatieve workshops, tekenen, zang, dans, collectieve spellen op het multisportterrein.

- Een tot twee sportieve activiteiten per dag (behalve op zaterdag) om elkaar te leren kennen en vooral veel plezier te maken, voor iedereen toegankelijk !

- Dans- en spelavonden (loterij, spelquizen, muziek en gezelschapsspellen), en vele unieke momenten tijdens de verkiezingen van het ideale koppel of de Miss en Mister Camping-verkiezing !

- Wat u ook niet mag missen is de astronomie-avond, 1 keer per week (op inschrijving, niet gratis) op 10 km van de camping waar u kunt genieten van de donkerste hemel van Frankrijk, de sterrenbeelden, het zonnestelsel en alle mysteries van het universum kunt ontdekken.

Geen dag zonder activiteiten en geen avond waarop u zich gauw zal vervelen !