Prijzen, beschikbaarheid, Reservatie »

Welkom op Camping La Source in Aveyron

Voor uw volgende vakantie stellen we u een ontdekkingsreis door onze regio voor: de Carladez in Aveyron, aan de rand van de Auvergne en de Midi-Pyrénées. Als u de weggetjes van de Cantal en de Aveyron heeft doorkruist, ontdekt u in een bocht een schiereiland: beschermd en geklasseerd natuurgebied, aan de rand van het meer van Sarrans, tussen het Plateau van l’Aubrac en de Bergen van Cantal.

In een haven van rust, ver van de drukte van de stad, ontvangt het viersterren La Source u.

La Source, opgebouwd in terrassen verdeeld over 5 hectare grond, biedt u een adembenemend uitzicht over het meer en de bossen. Adem in, adem uit, u bevindt zich op 650 meter hoogte.

In deze omgeving rijk aan natuur, authenticiteit en levendigheid ontvangen Marielle en Stephane u heel graag voor een rustige en inspirerende vakantie.

DE GESCHIEDENIS VAN ONZE CAMPING :

“Onze camping is bovenal een familiegeschiedenis ... De camping vertegenwoordigt de geschiedenis van oprichter Jean Soulenq, zijn vrouw die na zijn dood aan het hoofd kwam te staan en dochter Marielle die het stokje in 1998 overnam, samen met haar man Stéphane. Meer dan 25 jaar geschiedenis, en toch zijn de waardes van de oprichter, de kern van de camping, in al die jaren hetzelfde gebleven !”

La Source is een camping van gemiddelde grootte waar vrolijkheid en gezelligheid hoog in het vaandel staan.

ONZE KENMERKEN :
Een bijzondere inrichting langs het meer van Sarrans

La Source is gevestigd op een heuvel met een totaal hoogteverschil van 60 m, een ideale ligging dus ten opzichte van het meer van Sarrans. Terrassen van 600 m lang, gescheiden door grote schuine hellingen die je niet kunt oversteken, bij ons heeft u maar 2 buren, één aan de linkerkant en één aan de rechterkant. Achter u ligt de toegangsweg en voor u heeft u uitzicht over het meer.

Alle diensten en activiteiten vindt u in de buurt van de ingang van de camping, 5 hectare voor slechts 101 staanplaatsen, dat belooft rust, 39 accommodaties en 62 staanplaatsen, ideaal verdeeld, dichtbij of verder van de activiteiten af, de keuze is aan u !

Het terrein is vanwege de indeling en de grote hoogteverschillen niet geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking.

WAT BIEDEN WE :
Comfortabele voorzieningen, uitstekende ontvangst en infrastructuur

Onze filosofie berust op echte en juiste informatie, een warm welkom, altijd beschikbaar en persoonlijk, onberispelijke hygiëne, een verzorgde natuurlijke omgeving in bloei, uitstekende kennis van de streek, respect voor natuurgebieden en milieuvriendelijk.

We hechten veel waarde aan het tevreden stellen van onze gasten door zo goed mogelijk op uw verwachtingen in te spelen !

De Camping Source Team